تاریخ انتشار: ۶ شهریور, ۱۴۰۱ ساعت ۰۶:۴۵ کد خبر: 793

گزارش برگزاری مراسم تجلیل از برترین صادرکنندگان استانی سال 1400

مراسم تجلیل از برترین صادرکنندگان استانی سال 1400 با همت اتاق بازرگانی استان یزد و مشارکت سازمان صنعت، معدن و تجارت یزد و با حضور جمعی از مسئولین استان برگزار گردید و از 27 صادرکننده برتر استان نیز در این مراسم تجلیل شد.

صادرات ابزاری برای تداوم رشد اقتصادی است
رئیس اتاق بازرگانی استان یزد در این مراسم ضمن اشاره به بحران هایی که به تازگی جهان را فرا گرفته، صادرات را ابزاری جهت تداوم رشد اقتصادی معرفی کرد و در این خصوص اظهار داشت: جهان در چند ماه اخیر با مشکلاتی اعم از کرونا، افزایش قیمت انرژی، جنگ روسیه و اوکراین، گسترش خشکسالی ها و تغییرات سریع آب و هوایی دست و پنجه نرم می کند، در این شرایط که کمبود مواد غذایی در جهان به ویژه کالاهای اساسی از جمله گندم، ذرت، روغن و … بیداد می کند بسیاری از کشورها صادرات را به عنوان ابزاری برای رشد اقتصادی خود در نظر گرفته و از این راه باعت تداوم رشد اقتصادی کشورشان شدند.
«محمدرضا قمی» افزود: برای نمونه کشور ترکیه در بازه زمانی سال 2015 تا 2021 رشد اقتصادی قابل توجهی را تجربه کرده که این رشد را مدیون صادرات کالا و خدمات است، در ایران طبق آمار رسمی در سال 1390 (قیمت ثابت 1395) 253 میلیارد تومان صادرات کالا و خدمات را تجربه کرد که در سال 1400 این عدد به 223 هزار میلیارد کاهش یافت، آمار در ارزیابی بازه زمانی 1390 تا 1400، نشان می دهد که صادرات کشور 29/1 درصد رشد منفی داشته اما خوشبختانه با توجه به شرایطی که دولت سیزدهم اندیشیده، در دوماهه سال 1401 حجم تجارت به طور کلی 31 درصد افزایش یافته که سهم صادرات 8 میلیارد و 600 میلیون و سهم واردات 8 میلیارد و516 میلیون است.
قمی تراز تجاری کشور در سال 1401 را دارای رشد مثبت اعلام داشت و خاطرنشان کرد: امید است که این روند مثبت در طول سال ادامه یافته و به تدریج رشد بیشتر تراز تجاری را در کشور تجربه کنیم.
وی این نتایج را مدیون فعالیت های مستمر فعالین اقتصادی کشور در سال های اخیر و همچنین همت و پشتیبانی مسئولین به ویژه در زمینه صادرات دانست و افزود: یکی از دغدغه های اصلی که فعالین اقتصادی همواره با آن درگیر هستند و به فعالیتشان آزار می رساند تصمیمات خلق الساعه در حوزه اقتصاد است که فعالیت های اقتصادی را تحت الشعاع قرار می دهد این در حالی است که قانون «بهبود مستمر فضای کسب و کار» قانونی است بسیار مترقی که در سال 1390 در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید اما متاسفانه تا کنون اجرا نشده است.
رئیس اتاق بازرگانی تصریح کرد: خوشبختانه با روی کار آمدن دولت سیزدهم، جلسات و کارگروه های متعدد در سراسر کشور و به خصوص استان یزد برگزار شد. پیگیری هایی نیز در سطح ملی به وسیله استاندار یزد و ریاست ستاد اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی استان و دیگر مقامات صورت گرفت که خوشبختانه این پیگیری ها نتیجه داده و به تازگی اجرای قانون«بهبود مستمر فضای کسب و کار» طی چهاربند به کلیه وزارت خانه ها و سازمان ها ابلاغ شده است که طبق این بخش نامه سازمان ها و ادارات موظف اند از تغییر ناگهانی و بدون اطلاع قبلی مقررات و رویه های اقتصادی بر خلاف ماده 24 بهبود مستمر فضای کسب و کار اکیدا خودداری کرده و پیش نویس آیین نامه ها، دستورالعمل و بخشنامه های خود را یک هفته قبل از صدور از طریق بارگزاری در سایت سازمان به اطلاع عموم و فعالان اقتصادی برسانند تا فرصت لازم برای اعلام نظرات عموم و فعالان اقتصادی و تشکلات وجود داشته باشد.
وی همچنین اهمیت به نقطه نظرات فعالین اقتصادی در جهت تدوین آیین نامه ها را اقدامی مثبت تلقی کرد و گفت: امیدواریم که روند رشد مثبت صادرات همچنان ادامه یافته و روز به روز بر میزان صادرات به نفع کشور افزوده شود.

جهان امروز دنیای صادرات محصول و کالاست
نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم ضمن گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان دفاع مقدس به میهن اسلامی و تقدیم احترام به مقام والا و پر اهمیت آن ها عنوان کرد: آزادگان نقش بسیار مهم و بسازیی چه در طول دورانی که به عنوان رزمنده در جبهه ها حضور داشتند و چه پس از آن که در اسارت و در زندان های بعثی که با اراده، مقاومت و روحیه خود دشمن را به زانو در آوردند و روحیه دشمن را تضعیف نمودند، ایفا کردند. نقش آزادگان از جنبه تحمل شکنجه های دشمن و تسلیم نکردن خود به خواسته ها و مطالبات ناحق دشمن بعثی نیز بسیار حائز اهمیت است.
به گزارش بشارت یزد، «صالح جوکار»با اشاره به سخنان مجری جلسه که حاضرین را تحت عنوان افراد صاحب منصب و عالی مقام معرفی کرده بود، خاطر نشان کرد: لازم می¬دانم این سخنان را تصحیح کنم چرا که در نظام جمهوری اسلامی چیزی تحت عنوان صاحب منصب و عالی مقام در خصوص مورد خطاب قرار دادن جمع حاضر معنا ندارد و این جمع همگی خدمتگزار هستند. همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند: “ما خدمتگزار مردم هستیم و باید به این خدمتگزاری افتخار کنیم”.خواهشمندم این نکته را افراد در هر جایگاه و مسئولیتی رعایت کنند؛ اتفاق منفی که در این خصوص ممکن است رخ دهد این است که اندک اندک و به مرور عنوانین مختلفی به این نوع خطابه ها اضافه خواهد شد و این موضوع چندان مطلوب نیست.
این نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به اینکه دنیای امروز دنیای صادرات محصول و کالا است و رقابت در این موضوع بسیار پررنگ و حائز اهمیت است، عنوان کرد: اما این صادرات بستگی به ظرفیت و منافع کشور های مختلف دارد و شاهد هستیم که بسیاری از کشور ها مباحث مربوط به امنیت خود را به صادرات گره زده اند؛ اما در کشورمان همچین روندی رخ نمی¬دهد و این کار را نمی¬کنیم.
وی افزود: چنان چه برقراری امنیت در شرق کشور را مدنظر قرار دهیم، چاره ای به جز این نداریم که افغانستان و پاکستان را وابسته به خود کنیم؛ این اتفاق چگونه رخ می¬دهد؟ با اجرا خطوط لوله گاز و نفت؛ همین خط لوله گازی که مقرر شده بود که به پاکستان و هند برود و آمریکا جلوی این کار را گرفت، می¬توانست چرخ کشور را در زمینه توسعه با سرعت به حرکت در آورد و اگر آمریکا این سنگ اندازی ها و ایجاد موانع را پیش نگرفته بود، این کشور ها چنان به ایران وابسته می شدند که در آینده تهدیدی از جانب این کشور ها برایمان وجود نداشت.
جوکار با بیان اینکه اهمیت برقراری توازن قدرت توسط منابع آَب و انرژی در دنیای امروزی به خوبی در رابطه با افغانستان مشهود است، گفت: در زمینه صادرات کالا و خدمات نیز موضوع مشابه همین است و با این نوع صادرات نیز امکان وابسته کردن کشورها به کشورمان و منتفع شدن از منافع اقتصادی و حتی فرهنگی و اجتماعی که در پی این امر نصیبمان خواهد شد، وجود دارد. شکر خدا در سال های اخیر کارآفرینان کشورمان به خوبی از پس عملی کردن این هدف برآمدند و این موضوع مزیت بسیار خوبی برای اقتصادمان بود.
نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس در ادامه تاکید کرد: با وجود محقق شدن بخشی از اهدافی که در زمینه صادرات وجود داشت هنوز جای کار بیشتری وجود دارد و این کافی نیست.
جوکار اضافه کرد: چه در بخش رقابتی و مزیتی و چه در بحث قیمتی در خصوص کالاهای صادراتی باید تلاش بیشتری انجام شود.
نماینده مردم یزد در مجلس با اشاره به موضوع مرجوع شدن کالاهای صادراتی ایران به برخی کشور ها همچون روسیه و قطر در گذشته ادامه داد: برای در دست گرفتن بازار سایر کشور ها باید ابتدا قوانین و مقرارت کشور هدف مورد بررسی قرار گیرد و نسبت به بازار ها و صادرات کالا به این کشورها اطلاعات لازم را کسب کرد تا با کسب آشنایی از مرجوع شدن کالاها جلوگیری و به کشور ارز آوری شود.
جوکار با تاکید بر اینکه برخی از کشورهای منطقه را ایران از خطرات و مشکلات گوناگونی که این کشورها درگیر آن بودند نجات داد، اظهار داشت: چرا در کشور هایی مانند عراق و سوریه باید شاهد باشیم که بازار ها را ترکیه و برخی کشورهای دیگر در دست گرفته اند؛ اخیرا کشور روسیه نیز تحریم شد و امکان صادرات کالا های گوناگون و در دست گرفتن نبض بازارهای این کشور با توجه به درخواست این کشور و تمایلی که به همکری با ایران در آنجا وجود دارد، فراهم شد؛ چرا استفاده نمی¬کنیم؟ این فرصت سودآور و نادر باید مورد استفاده قرار گیرد. البته طبیعی است که صادرات به این کشور نیز شرایط و پیش زمینه هایی را لازم دارد.
نماینده مردم یزد در مجلس در ادامه به مشکلات صادرات محصولات کشاورزی طبق مصوبه مجلس در ارتباط با گمرک اشاره و عنوان کرد: این مشکلات بر می¬گردد به نحوه تفسیرمان از قانون و نباید این ناهماهنگی ها و مشکلات مانع رونق صادرات شود؛ حتی اگر مشوق ها و انگیزه هایی برای صادرکنندگان در نظر بگیریم، نتیجه ای که خواهیم گرفت بی شک نتیجه ای مطلوب و در راستای منافع ملی کشورمان خواهد بود.
جوکار در نهایت با اشاره به تحریم های ظالمانه ای که اقتصاد کشور را در سالیان اخیر همواره تحت تاثیر قرار داده است، گفت: موضوعی که اهمیت بسیاری دارد این است که باید در حال حاضر بیشترین تمرکز را همانطور که رهبری معظم انقلاب فرمودند بر روی خنثی سازی تحریم بگذاریم.

رونق تولید با جلوگیری از بروز هرگونه تخلف در استان
حجت الاسلام «اکبر طالبی» رئیس سازمان بازرسی یزد نیز ضمن گرامیداشت سالروز ورود آزادگان سرافراز دفاع مقدس به میهن اسلامی بیان کرد: امیدواریم که خداوند متعال که توفیق خدمت را برایمان فراهم ساخته است، خود حافظ این باش که مدیون آزادگان، جانبازان و ایثارگران نشویم و به بهترین نحو ممکن قادر باشیم در دوران خدمت انجام وظیفه کنیم.
رئیس سازمان بازرسی یزد در ادامه با بیان اینکه اگر همچین جلسه ای در گذشته ای نه چندان دور و در حدود 5-6 سال پیش با حضور رئیس کل دادگستری برگزار می¬شد، احتمالا حاضرین سوال می¬کردند که حضور این مسئول در چنین جلسه چه لزومی دارد؟ و در واقع این سوال پیش می¬آمد که رئیس کل دادگستری چه ارتباطی به موضوع این جلسه دارد؟ پاسخ این است که با توجه به اینکه سازمان بازرسی و قوه قضائیه در حال حاضر تاکید بسیار زیادی به رونق تولید و جلوگیری از بروز هرگونه تخلف در این حوزه دارند، مسئولان و خدمتگزاران مردم که مسئولیت نظارت بر امور مالی در کسب و کارهای مختلف و به خصوص بازرسی در خصوص مسائل مالی را مطابق با قانون برعهده دارند نیز با جدیت و اهتمام ویژه ای در این جلسات حاضر شده و در جریان جزئیات مسائل مربوطه قرار خواهند گرفت.
طالبی ضمن قدردانی از فعالیت های تولیدگنندگان مختلفی که در این جلسه حضور یافته بودند، عنوان کرد: دست تک تک کسانی که در خصوص رونق تولید گام برمی دارند چه افراد برگزیده در تولید و چه سایر فعلانی که در این جلسه حضور دارند را باید بوسید و بنده به دست این عزیزان بوسه زده و به آن ها خداقوت عرض می¬کنم.
رئیس سازمان بازرسی یزد با اشاره به اهمیتی که امیرالمومنین علی (ع) در دوران حکومت خود بر جهان اسلام قائل بودند، تاکید کرد: حضرت علی (ع) در آن دوران خطاب به استانداران، منصوبان و بازرگانان در خصوص رونق بازرگانی و تولید و اهمیت این امر در خطبه ها و بیانات و نامه های گوناگون خود تاکید مکرر می¬کردند و لذا همین موضوع نیز نشان از اهمیت تولید از دیدگاه دین مبین اسلام و ائمه معصوممان دارد. همین موضوع در حال حاضر نیز مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است و در سال های اخیر همواره مشاهده کرده ایم که رهبری بیش از هرکسی نسبت به رونق تولید در ممکلت اهتمام ورزیده اند، تولید داخلی را به واقع از مهم ترین الزامات در زمینه مسائل اقتصادی دانسته اند.
وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع تولید در دین اسلام و درنگاه بزرگان دینی و رهبران اعتقادی و مذهبی مان، این اهتمام را همواره در حوزه های دیگر حکومت از جمله بخش های دولتی، قوه قضائیه و همچنین در میان نمایندگان ملت در مجلس شورای اسلامی نیز به کرات مشاهده کرده ایم و از این رو که رونق تولید وظیفه ای شرعی و دینی است، واحدهای تولیدی نیز باید اهمیت ویژه ای برای تولید و رونق تولید ملی قائل باشند و همت و کوشش خود را متمرکز بر این امر کنند.
طالبی در ادامه جایگاه ایرانیان در جهان را چه از نظر علمی و چه از نظر فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و … جایگاهی مهم و ویژه خواند و گفت: حیف است که خدایی ناخواسته کشورمان با برخورداری از این جایگاه و سبقه فرهنگی و اجتماعی در سطح بین المللی، در زمینه تجارت از دیگر کشور ها عقب بماند یا آنطور که شایسته و در حد پتانسیل هموطنانمان است، درخشش نکند و کاستی در این زمینه وجود داشته باشد. البته تولیدکنندگان یزدی نکاتی که عرض کردم را رعایت کرده و می¬کنند و به خوبی به اهمیت موضوع صادرات محصولات مختلف تولیدی از کشور و استانمان به مقصد کشورهای مختلف توجه دارند و آگاهی و تجربه ای کافی در این زمینه دارند.
وی همچنین از فعالیت جدی و برگزاری جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی استان در دوره جدید اشاره و عنوان کرد: مسئولان این ستاد در دوره جدید با نهایت دقت و حساسیت انتخاب شده اند و جلسات نیز به صورت مکرر و مرتب و با قرار گیری مهم ترین مباحث در دستورکار جلسه برگزار شده است و تمام حاضرین در این جلسات که از مجموعه های مختلف استان همچون قوه قضائیه و استانداری در جلسه حضور دارند، قبل از جلسات زمان کافی برای مطالعه و جمع آوری اطلاعات و تحقیق در خصوص موضوع جلسه را اختصاص می¬دهند و با نهایت آگاهی و البته با بینش و دیدگاه های قابل توجه و ارزشمند در جلسات حاضر خواهند شد و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح می¬کنند.

گشایش های بزرگی در زمینه اقتصاد اتفاق خواهد افتاد
استاندار یزد نیز در ادامه این مراسم اظهار داشت: مقاومت اقتصادی، ایستادگی و صبوری مردم به امید خداوند نتیجه خواهد داد و گشایش های بزرگی در زمینه اقتصادی صورت خواهد گرفت.
«مهران فاطمی» در جمع صنعتگران برتر استان یزد با اشاره به سالروز ورود آزادگان به کشور اظهار کرد: زمانی که آزادگان عزیز در بندهای مخوف های عراق بودند وشکنجه های غیر انسانی را تحمل می کردند، هیچ امیدی به برگشت این عزیزان نبود.
وی افزود: این عزیزان با مقاومت و ایستادگی و با حفظ روحیه خود ثابت کردند که همواره در شرایط سخت باید امیدوار بود و این مسئله را می توان به شرایط اقتصادی هم گره زد.
استاندار یزد ادامه داد: این مقاومت اقتصادی، ایستادگی و صبوری مردم به امید خداوند نتیجه خواهد داد، نتیجه مذاکرات نیز به نفع مردم ایران خواهد بود و گشایش های بزرگی در زمینه اقتصادی صورت خواهد گرفت.
فاطمی ضمن تشکر از صنعتگران استان، تصریح کرد: صبوری و مقاومت صنعتگران در این شرایط بسیار قابل توجه و تقدیر است و امید است همواره در این عرصه و در راستای کمک به اقتصاد به کشور، گام بردارند.
استاندار یزد ادامه داد: تراز فناوری و نوع کالاهای صادراتی از اهمیت زیادی برخوردار است و با توجه به اینکه ریل گذاری استان به سمت اقتصاد دانش بنیان است، درخواست دارم که در تحول کالاهای صادراتی توجه بیشتری شود و با افزایش تراز تجاری در استان و کشور در این حوزه به موفقیت های بیشتری دست یابیم.

وضعیت تولید در استان مطلوب است
در ادامه مراسم رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد ضمن تشکر از تلاشگران عرصه اقتصاد و برگزارکنندگان مراسم تجلیل از صادرکنندگان استانی سال 1400 که با همت اتاق بازرگانی با مدیریت «محمدرضا قمی» برگزار شد، اظهار داشت: صادرات ریشه در تولید دارد و خوشبختانه وضعیت تولید در استان یزد وضعیت بسیار مطلوبی است.
«محمدرضا علمدار یزدی» افزود: در حال حاضر بیش از ۳ هزار و ۲۰۰ کارخانه در استان یزد وجود دارد که هزار و ۴۰۰ نوع محصول در آنها تولید شده و تاکنون 410 قلم از این کالاهای تولید شده به بیش از 90 کشور صادر شده است.
وی استان یزد را در سه صنعت مهم، قطب تولید کشور خواند و گفت: استان یزد در صنعت کاشی و سرامیک قطب کشور بوده که به تنهایی 60 درصد صادرات را در اختیار داشته و بر این اساس به عنوان نهمین تولید کننده کاشی دنیا شناخته شده است. در ادامه نیز باید در چارچوب زیست محیطی و رعایت قوانین این رتبه ها را بهبود ببخشیم همچنین امید است در این صنعت به گونه ای عمل شود که شعار سال «تولید دانش بنیان و اشتغال آفرینی» در دل این صنعت زنده نگه داشته شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد خاطرنشان کرد: استان یزد به تکنولوژی لازم برای ساخت ماشین آلات مورد نیاز صنعت کاشی و سرامیک دست یافته است و با تولید این ابزارآلات در استان، صنعت کاشی و سرامیک را از این نظر بی نیاز کرده است.
علمدار یزدی صنعت فولاد را به عنوان دیگر صنعت قدرتمند استان یزد معرفی کرده و عنوان داشت: 16 درصد صادرات فولاد کشور را استان یزد به خود اختصاص داده و در این زمینه رتبه دوم کشور را دارد، ماشین آلات تولید فولاد نیز از استان یزد به سایر استان ها ارسال می شود در حالی که این ماشین آلات سابقا به صورت وارداتی از کشورهایی نظیر هند و ایتالیا تامین می شد اما خوشبختانه در این مهم نیز به خود کفایی رسیده ایم.
وی همچنین استان یزد را قطب نساجی کشور دانست و بیان داشت: یزد با در اختیار داشتن رتبه دوم کشور و 27 درصد بازار، از جمله قطب های نساجی کشور به حساب می آید و در این راستا ماشین آلات مورد نیاز در صنعت نساجی نیز در استان یزد تولید شده که از نظر کیفیت با نمونه خارجی آن برابری کرده و به سایر استان های کشور نیز ارسال می شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد در ادامه تصریح کرد: در استان یزد زنجیره تولید شیشه جام و شیشه مظروف از معدن تا محصول نهایی برقرار است که هم نیاز داخل را به خوبی تامین کرده و هم به 60 کشور دنیا صادر می گردد. همچنین زنجیره تولید اسید فسفوریک، اسید فوریک نیز از معدن تا محصولات نهایی در استان یزد وجود دارد.
علمدار از تولید لاستیک و ارسال آن به 20 استان کشور، تولید انواع کاغذ و ارسال آن به 17 استان کشور در زمان بحران و همچنین تولید انواع سیم و کابل، فیبرنوری و توربین های گازی که یکی از پنج تکنولوژی دنیا است، به عنوان دیگر صنایع قدرتمند استان یزد یاد کرد و ادامه داد: تولید محصولات پایین دستی پتروشیمی و تحق شعار «از سنگ تا قطعه» در دستور کار صنعتگران استان یزد است.
وی یادآور شد: در سال 1400 از استان یزد بالغ بر 491 میلیون دلار کالا به وزن 3 میلیون تن به کشورهای مختلف صادر شده است. از جمله کشورهای عراق، افغانستان، پاکستان، ترکیه، عمارات، ازبکستان، عمان، قزاقستان، ارمنستان، بلژیک، چین، هلند و غیره که مقصد کالاهایی چون کاشی و سرامیک، محصولات فولادی، شیشه، محصولات پلاستیکی، محصولات شیمیایی، سیم و کابل، رنگ، کاغذ، چینی بهداشتی، محصولات نساجی، تایر، پسته و خشکبار، کف پوش های ماشینی بودند. این مهم باعث شده است که استان یزد جزو هشت استان برتر صادر کننده غیر نفتی کشور قرار گیرد.
علمدار افزود: در مقایسه سال 1400 با سال 1399، حدود 370 ملیون دلار صادرات صورت گرفته است که رشد ارزشی آن در سال 1400 برابر با 32/7 درصد است که این خود بیانگر تلاش صنعتگران استان و جایگاه ویژه استان در این عرصه است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد در نهایت ضمن تشکر از تمامی صنعتگران و فعالین اقتصادی و مسئولین استان، 27 شرکت در استان یزد را طبق شاخص های سازمان توسعه تجارت (روند رشد ارزش صادراتی طی دو سال اخیر، گستره بازارهای هدف، صادرات به بازارهای جدید، دفترهای نمایندگی و فروش، انبارهای صادراتی کشور هدف، ثبت سیستمی برند در کشور هدف، ثبت برند در داخل کشور، گواهی نامه استاندارد بین المللی کیفی، فعالیت و تبلیغات در سایت های بین المللی، حضور در نمایشگاه های بین المللی، دارا بودن وبسایت دو زبانه و عضویت در کمیسیون های بین الملل)، به عنوان صادرکنندگان برتر معرفی کرد.

در این مراسم از 27 صادرکننده برتر و نمونه استان در سال 1400 تقدیر شد؛ صادرکنندگان برگزیده استانی در سال 1400 عبارتند از:
1) اسکندر ستوده مدیرعامل شرکت صنایع لاستیک یزد
2) محمود عزیزیان شریف آباد مدیرعامل شیشه شناور اردکان
3) حمیدرضا شیشه بری مدیرعامل سیم و کابل ستاره یزد
4) محسن رمضانی زاده مدیرعامل کاشی و سرامیک پرسپولیس
5) محمدحسین چشم براه مدیرعامل یزد پلیمر
6) محمدتقی شهوازیان مدیرعامل یزد بسپار
7) علیرضا چایچی یزدی مدیرعامل شرکت فولادآلیاژی ایران
8) غلامحسین صادقیان مدیرعامل فرش خاطره کویر
9) علیرضا وطن دوست مدیرعامل شرکت پتروپالایش نیک یزد
10) محمدمهدی مظلوم نژاد مدیرعامل کاشی گلچین میبد
11) مسعود سالمی مدیرعامل فرو آلیاژ عالی ذوب کویر
12) محمدعارف تفضلی یزدی مدیرعامل پروفیل یزد
13) محمدعلی مه لقاء مدیرعامل گرانول مروارید
14) علی اصغر بیگی مدیرعامل سیم وکابل یزد
15) محمدجواد عسکری مدیرعامل شرکت شهید قندی
16) حسن نصیریانی مدیرعامل تولیدی سیرنگ
17) علی محمد بیدمشکی مدیرعامل تولیدی ملامین کویر
18) حسن آقا مشروطه مدیرعامل موکت فیروزه
19) ناصر ممتاز مدیرعامل صنایع پلاست پلیمر
20) محمدرضا دهقان طزرجانی مدیرعامل صنایع غذایی شیررضا
21) سید محسن پوررضایی مدیرعامل صنایع نیلوفر پلاستیک یزد
22) محمد ضرابیه مدیرعامل یزدباف
23) جلال فاتحی میبدی مدیرعامل کاشی رباط
24) ابوالفضل خالقیه مدیرعامل کاشی امین میبد
25) محمدرضا اسپندیاری محلاتی مدیرعامل پارس مولیپدن
26) الهه حسینی فهرجی مدیرعامل احیاگران نورتجلی
27) پیمان قمی،مدیر عامل یزد گل

 

دیدگاه ها توسط مدیر سایت بسته شده اند.