کمیسیون آموزش، پژوهش و فناوری نوآورانه اتاق بازرگانی یزد تشکیل جلسه داد.
به گزارش روابطعمومی اتاق بازرگانی یزد غضنفر امیرجلیلی رئیس کمیسیون آپفن اتاق در این جلسه خاطر نشان ساخت: با توجه به شرایط کشور در حال حاضر و نامگذاری سال جدید به عنوان سال سرمایهگذاری برای تولید، رفع مشکلات فعالین اقتصادی که هم اکنون در عرصه کار و تلاش هستند مهمترین عامل برای تشویق سرمایهگذاران و سرمایهگذاری است.
وی استفاده از پژوهش در خصوص رفع موانع وآسیبشناسی برای سرمایهگذاری را یادآور شد و اظهار داشت مطمئنترین راه برای تصمیمگیری و تصمیمسازی درست امور، استفاده از اطلاعات ناشی از پژوهش است. وی با اشاره به اینکه بدون اطلاعات مبتنی بر پژوهش در حوزه های صنعت، معدن، کشاورزی و گردشگری حتی حوزههای دیگر حکمرانی نوعی آزمون و خطاست که نتایج آن غیر قابل پیشبینی و گاهی زیان آور است. رئیس شورای پژوهشی اتاق بازرگانی تأکید کرد مرکز پژوهشهای اتاق آمادگی دارد از پژوهشهای مسئلهمحور که نتایج آن به صورت کاربردی قابل استفاده برای فعالین اقتصادی باشد حمایت کند. نائب رئیس اتاق اظهار امیدواری کرد دانشگاهها پژوهشهای خود را سمت حل مشکلات جامعه و ارائه راهکار عملی سوق دهند.
فاطمه آذرنوش مدیر مرکز پژوهشهای اقتصادی اتاق بازرگانی یزد ضمن معرفی اعضای شورای پژوهشی به ارائه گزارش شورای پژوهشی اتاق پرداخت و گفت: مرکز پژوهشها بازوی فکری سیاستگذاری بخش خصوصی است. مرکز پژوهشهای اتاق 35 دستور کار طی 10 جلسه بررسی کرده است. وی ادامه داد: آییننامه حمایت از پایاننامههای تحصیلات تکمیلی و تعیین محورهای پژوهشی، بررسی طرح شناسایی بازارهای هدف صادراتی، مطالعه بازار شرق آفریقا کنیا، بررسی درخواست حمایت از چاپ کتاب با موضوع تجارت یزد در زمان ناصرالدینشاه، آیندهپژوهش و رصد محصولات جایگزین کاشی و سرامیک بررسی طرح پژوهشی ارائه راهکارهای عملیانی برای بهینهسازی مصرف انرژی تعیین محورهای پژوهشی سال 1404 از مواردی است که در مرکز پژوهشها بررسی شده و یا در دست بررسی و اجراست.
زهرا برقی مسئول واحد آموزش و توانمندسازی اتاق یزد نیز به ارائه برنامههای سال گذشته اتاق پرداخت و گفت: در سال گذشته 81 دوره آموزشی و در مجموع 35317 نفر ساعت دوره بهصورت حضوری و مجازی برگزار کرده است. دورههای برگزار شده در حوزه آموزش تجارت بینالملل، مهارتهای نرم و مدیریتی، گردشگری و صنایعدستی تحول دیجیتال تبلیغات و بازاریابی مالیات و تأمین اجتماعی و… بوده است. برنامهریزی برای سال جدید نیز در حوزههای کارآفرینی، بسته آموزش مالی، آموزش حسابداری ارتباطات بینالملل بازرگانی خارجی حملونقل و گمرک، کودکان و نوجوانان و… خواهد بود.
اصغر نبیل، رئیس کمیسیون گردشگری اتاق با اشاره به اهمیت پژوهش و آموزش گفت: به نظر من مهمترین کمیسیون اتاق کمیسیون آپفن میباشد. مهمترین وظیفه اتاق مطالبهگری بخش خصوصی از ارگانهای دولتی است، به همین جهت کلیه راهحلهای ارائه شده از سوی مدیران و به خصوص مسئولان کشور باید بر اساس پژوهش و آمار و اطلاعات واقعی باشد.
در ادامه جلسه مهدی میرجلیلی، در خصوص شرکت خود که در زمینه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و نوآوری در این صنعت فعالیت دارد به معرفی فعالیت خود پرداخت. این شرکت تاکنون محصولات خود را به کشورهای اروپایی و آمریکا صادر کرده است.
علیاصغر بیگی نایبرئیس اتاق یزد در این جلسه اظهار داشت باید روی دیجیتال مارکتینگ محصولات توجه و فعالیت شودکه ابتدا باید در این راه فرهنگسازی شود و از هوش مصنوعی نیز استفاده گردد تا بتوانیم در عرصه رقابت جهانی موفق باشیم.
حمید صالحی نماینده انجمن نوآوری گفت: اشرافیت اتاق بازرگانی به حوزههای مختلف فعالیتهای اقتصادی، همه تشکلها قیومیت اتاق را در این زمینه ها پذیرفتهاند و چنانچه همه مشکلات از طریق اتاق منعکس گردد، از دوبارهکاریها جلوگیری میشود.
شهرام شکوهی نماینده پردیس علوم انسانی پارک علم و فناوری یزد اظهار داشت با توجه به ماده 11 قانون جهش دانشبنیان میتوان از اعتبار مالیاتی آن استفاده کرد و واحدهای اقتصادی می توانند از این فرصت برای پژوهش در حوزه فعالیت خود استفاده کنند. که البته فرصت استفاده از این ماده قانونی تا پایان اردیبهشت است که متأسفانه مورد استقبال صنایع واقع نشده است و مقرر شد مزایای این طرح توسط پارک علم و فناوری تبیین و توسط اتاق برای واحدهای اقتصادی که دارای واحد تحقیق و توسعه هستند اطلاعرسانی شود.
در پایان مقرر شد جلسه هم اندیشی پژوهشگران پارک علم و فناوری استان و همچنین بنیاد نخبگان استان تشکیل و از پتانسیلهای این مرکز در جهت پژوهشهای مسئلهمحور استفاده گردد.
دیدگاه ها توسط مدیر سایت بسته شده اند.